Saša Novak Radulović, nekadašnji gitarist Psihomodo popa, vraća se na scenu

‘U meni još uvijek ima energije za solidnu porciju žestokog rock’n rolla, sa jakom gitarom, kao u dobra stara vremena!’, tvrdi Sale.

Saša Novak Radulović
Saša Novak Radulović

“Ovih dana navršava se 35 godina mog prvog nastupa i 30 od moga dolaska u Psihomodo Pop, a nekako se i datum mog zadnjeg nastupa, sa Virusima nedugo nakon odlaska iz Psihomoda, uklapa u sve ove godišnjice. Posljednjih desetak godina života u Njemačkoj, osim bavljenja web designom i programiranjem, posvetio sam opremanju svog privatnog studija. Ovdje sam registrirani kompozitor i vlasnik etikete OHHO Records. A gdje je studio tu je i svirka, nemam mira…U meni još uvijek ima energije za solidnu porciju žestokog rock’nrolla, sa jakom gitarom, kao u dobra stara vremena!” – tvrdi Saša Novak Radulović – Sale, nekadašnji gitarista Psihomodo popa.

Svirao je u sastavima Nužni izlaz, Virusi, Novak & Kopola, Drago Mlinarec & Le Cinema, La Video. Producirao je bendove Greaseballs i Fantomi. Čuje se i na pločama Ivana Stančića i Dina Dvornika. Karijeru je započeo u karlovačkom punk-rock sastavu Nužni izlaz, a prelaskom u Psihomodo pop ostvaruje svoja najveća izvođačka postignuća, kako specifičnim scenskim nastupom tako i producentskom aktivnošću.”

Sale je 2016 .godinu izabrao za povratak na hrvatsku scenu. Retrospektivu svoje karijere predstavit će albumom “MinimalKA(rlovac)”. Prvi singl koji otvara album je pjesma “Gubim te”. Pjesma je to njegovog prvog benda, “Nužni izlaz”, koja je po prvi puta odsvirana uživo, prije 35 godina, na karlovačkoj Gitarijadi, na kojoj je bend i pobjedio.

Ovih dana su započele pripreme za promociju koja će se održati krajem ožujka u jednom od zagrebačkih klubova. Sale će nastupiti sa bendom jednostavnog naziva Sale & Friends.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X