Sascha Baron Cohen nagovarao OJ Simpsona da prizna ubojstvo bivše supruge

Sinoć je, 27. kolovoza, emitirano finale prve sezone političke satire u režiji Sasche Barona Cohena, ‘Who Is America?’ u kojoj je Cohen pokušao nagovoriti OJ Simpsona da prizna ubojstvo svoje bivše supruge.

  • 10
    Shares
Sascha Baron Cohen kao talijanski milijarder i OJ Simpson u showu ‘Who Is America?’ (izvor: screenshot YouTube)

Iako je novi Showtimeov proizvod tijekom čitave sezone uspio u naumu da zapali iskre i potakne kontroverze, Amerima je, već pomalo i tradicionalno, čitava priča oko Simpsona najslađi TV materijal.

U finale je, dakle, Cohen ušao maskiran kao Gio Monaldo, talijanski milijarder i plejboj ispod čije se maske, jasno je, skriva Sascha Baron Cohen. U segmentu posljednje epizode, sniman skrivenim kamerama, Monaldo pokušava nagovoriti Simpsona da prizna da je ubio svoju bivšu suprugu i njenog partnera.

Cohen ide i korak dalje i nudi Simpsonu milijune ako prizna ubojstvo, no Simpson odbija priznati ubojstvo. Cohenov se Monaldo pokušava “našaliti” oko toga da se postigne dogovor u kojem bi Simpson eventualno ubio i njegovu ženu, no Simpson ne nasjeda ni na tu provokaciju.

Podsjećamo, u “sudskom procesu stoljeća”, kako su ga nazvali Ameri, Simpson je oslobođen optužbi da je ubio svoju bivšu suprugu Nicole Brown Simpson i njenog partnera Ronalda Goldmana. Ipak, to ga nije spasilo zatvora budući da je bivša zvijezda američkog NFL-a i u više navrata završavao utamničen. Simpson je, konačno,na uvjetnu slobodu pušten prošlog listopada nakon što je, zbog oružane pljačke, odrobijao devet godina.

  • 10
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X