She is Chaos objavili novi EP i spot za singl ‘Margarita’

EP “Dream Pocket (2nd cut)” je sniman u riječkom studiu GIS, dok je za mix i mastering zaslužan Matej Zec.

She Is Chaos (foto: Vedran Karuza/Novi list)

Riječki alteranitivni rock band She is Chaos objavio je EP Dream Pocket (2nd cut), kao i videospot za novi singl „Margarita“. EP je sniman u riječkom studiu GIS, dok je za mix i mastering zaslužan Matej Zec. Režiju video spota za novi singl „Margarita“ radio je Artem Dushkin iz Lumiere Production, uz angažman snimatelja Ivana Dragnića iz Profectus Media.

Bend su 2017. godine, osnovali kantautor/gitarist Dino Pitoski i bubnjar Ivan Ujević. 2022. bendu su se pridružili Sebastian Demark na basu, kontrabasu i pratećim vokalima te Marin Kuvač na električnoj gitari, sekvencerima i pratećim vokalima. Svi članovi benda djelovali su, ili trenutno djeluju, u relativno poznatim bendovima hrvatske glazbene scene. Dino Pitoski bio je pjevač i klavijaturist alternativnog rock benda Soul Display ( Labin), a kontinuirano samostalno stvara u svom solo projektu Potάmi. Ivan Ujević bio je bubnjar Moskve, riječkih rockera koji su pod etiketom Dallas Recordsa snimili nekoliko studijskih albuma. Sebastijan Demark je basist etno/world-music benda Veja iz Pazina, koji je izdao 2 studijska albuma i stekao širu afirmaciju, svirajući na raznim etno-glazbenim događanjima diljem Europe. Marin Kuvač bio je gitarist Sunshine Madnessa, riječkog alterantivnog rock benda koji iza sebe ima jedan studijski album, dok pored djelovanja u She is Chaos, također radi na svom projektu Anatron, gdje stvara analogno-elektronsku glazbu inspiriranu 80-ima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X