Side Project nastupa ispred islandskog Vöka u Tvornici kulture

Domaći dark-pop duo Side Project nastupit će prije islandskog indie-electro benda Vök u Tvornici kulture u petak 23. veljače.

  • 4
    Shares
Side Project

Anja i Luka svoju Side Project priču su započeli još 2012. snimajući covere pjesama, da bi krenuli s autorskim stvarima. Prvijenac “Things Which No One Else Should Know About” objavili su 2015., a bio je popraćen sjajnim kritikama. Drugi album “Lonely Boys” nedavno je objavljen, a priča je o ljudima koji cijene i ne skrivaju emocije, te je u kratko vremena pobrao odlične recenzije. Novi uradak sadrži puno više elektronike i plesniji je, više klupski orijentiran i pod utjecajem pop glazbe.

Side Project bit će uvod u islandsku sanjivu pop priču koju donosi bend Vök sa svojim melodičnim i atmosferičnim pjesmama, praćene sjajnim vokalom Margrét Rán koji dugo ostaje u ušima.

Hvaljeni prvijenac Vök vodi na veliku europsku turneju po Francuskoj, Švicarskoj, Belgiji, Njemačkoj, Italiji, Poljskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj ili pak Češkoj, a na premijerni nastup u Hrvatskoj i jedini u regiji Vök dolazi u zagrebačku Tvornicu, i bit će to jedinstvena prilika čuti kako zvuče uživo.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X