Side Project u videu s Akustike – akustična live izvedba pjesme ‘Alive’

Sredinom ožujka zagrebački duo Side Project nastupio je u glazbenoj knjižari Rockmark, u sklopu osme sezone programa Akustika.

  • 4
    Shares
Side Project u Rockmarku (Foto: Benjamin Strike)

“Često se dogodi da smo na manjim svirkama jako nervozni, pogotovo akustičnima. Nekako što je manje ljudi, to je atmosfera intimnija i imamo osjećaj da smo pod povećalom. Ovaj put je bilo drugačije, vibe je bio više kao nekakvo druženje nego kao koncert. Kako smo i mi zbog intimnosti pod povećalom, tako je i publika nama, a bilo je jako lijepo izbliza proučavati kako ljudi uživaju u onom što smo pripremili”, otkrili su Side Project o tom nastupu.

A tog utorka, 13. ožujka, Luka i Anja su okupljenoj publici u malenoj glazbenoj knjižari u Berislavićevoj 13 priredili akustičnu izvedbu svog graveyard-popa. Nastupili su u pratnji gitariste Tonija Tkaleca, a povod šestog po redu gostovanja u programu Akustika bila je akustična promocija albuma “Lonely Boys” te zagrijavanje za elektriziranu koncertnu promociju u zagrebačkoj Tvornici kulture, nekoliko dana kasnije.

Osim pjesama s aktualnog albuma, na set-listi se našla i pjesma “Alive”, s prvijenca “The Things Which No One Else Should Know About”. Emotivna i snažna izvedba te pjesme odjeknula je Rockmarkom, a uhvaćena je i u novom videu s akusticiranja, dostupnom i na YouTube kanalu Akustike.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X