Šiza izbacila singl ‘Skromnost nikad nije bila fer’

Prošle godine predstavljeno novo ime domaće scene, dvojac Šiza, eksplozivnim novim singlom ‘Skromnost nikad nije bila fer’ najavljuje izlazak debitantskog albuma.

Šiza ‘Skromnost nikad nije bila fer’

Dvojac iz Šize krajem prošle godine gromoglasno je pokucao na vrata, a danas, znakovitog datuma 3. ožujka, ih razvaljuje trećim singlom „Skromnost nikad nije bila fer” i uzbuđeno najavljuje album prvijenac neobičnog naziva “Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem”. Kratka, ali odrješita poruka skriva se u eksplozivnoj noise numeri eksplozivnog ritma i masnih bas dionica, dok sve skupa naginje prema garažnom rock zvuku.

„Pjesma ‘Skromnost’ bila je naša prva pjesma koju smo napravili. Volimo je kao prvorođenče. Ona je kriva za sve; poručila nam je da nas dvojica dobro šljakamo i nabrijala nas je na Šizu. Baš zbog toga smo odlučili da stih iz nje nosi naziv našeg prvijenca ‘Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem’ koji ćemo poroditi uskoro. A je li skromnost mana ili vrlina, ne znamo. Želimo vjerovati da je vrlina, no smatramo da kad te zbog toga iskorištavaju, treba koristiti srednji prst” – objašnjavaju Marko Kuhar i Bruno Antolić, članovi Šize.

Leonard Klaić i Mark Mrakovčić singlu su dali svoj producentski pečat, a Dinko Šimac (Beyond Pines Films) ponovno je zaslužan za upečatljivu vizualnu priču u maniri teatra o međuljudskim odnosima i korupciji. U videospotu glume Mihael Kramarić, Antonio Manjic, Maja Loborec i Marko Kuhar. Glazbu potpisuju Marko Kuhar i Bruno Antolić, dok je Bruno Antolić autor teksta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X