Skrillex angažiran za glazbu u novom Disneyevom filmu

Producent i dubstep DJ Skrillex angažiran je za glazbu u novom Disneyjevom filmu ‘Wrack-It Ralph’ objavljeno je jučer u sklopu Comi-Cona, prenosi Billboard. Film govori o zakulisnom životu junaka old-school arkadnih video igrica i u kina dolazi u studenom 2012.

Skrillex (Foto: Wikipedia)

O tome koliko je Skrillex popularan u posljednje vrijeme svijedoči i jedan neobičan intervju za Telegraph. U njemu je Kermit the Frog izjavio je “Volio bih surađivati s glazbenicima koji rade elektronsku glazbu…volio bih raditi sa Skrillexom iako nikada nisam čuo njegovu glazbu. U močvari je teško doći do nje, nešto između te elektrike i vode jednostavno ne ide.” Miss Piggy je na to dodala: “Moi jednostavno ne može sjediti na miru kada čuje dubstep, kada bih ja bila glazbeni žanr, bila bih dubstep.” Nadalje je izrazila veliku naklonost prema Lani Del Rei i Adele: “ Moja omiljena pjevačica je naravno Adele! Lijepa, talentirana i prekrasno pjeva – podsjeća me na Moi.”

Skrillex će u sklopu beogradskog Warrior’s Dance festivala nastupiti na Kalemegdanu 15. rujna. Ulaznice u rasponu od 30 do 50 eura već su u prodaji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X