Sin Sylvestera Stallonea pronađen mrtav u svom domu

Sage Moonblood Stallone, 36-godišnji glumac i sin Sylvestera Stallonea pronađen je mrtav u petak u svom apartmanu u Hollywoodu. The New York post prenio je izjavu njegovog odvjetnika Georgea Braunsteina koji je to potvrdio. Američki mediji spekuliraju da je glumac umro od predoziranja tabletama, jer je LAPD zaključio kako nije bilo tragova kriminalnih aktivnosti u stanu.

Sage Moonblood Stallone

Prema posljednjim saznanjima, Sage Moonblood nije ostavio oproštajno pismo, pa se opravdano vjeruje kako je u pitanju bila slučajna smrt. Autopsija će biti izvršena u roku od 48 sati.

Sage Stallone bio je najstariji Sylvesterov sin iz braka sa Sashom Czak (rastali su se 1985. godine). S navršenih 14 godina debitirao je kao glumac igrajući Roberta Balbou, Rockyjevog sina u filmu „Rocky V“. Film je bio razočarenje i po zaradi i po kritikama, što je Stallone protumačio time da publika nije htjela vidjeti Rockyja koji propada, već su očekivali njegov ponovni uspon. 1996. Sage se opet pojavljuje u očevom filmu „Daylight“.

Sylvester Stallone još uvijek nije izašao sa svojom izjavom u javnost. Jučer se pojavio na najvećem sajmu stripova i znanstvene fantastike „Comic-Con International“ u San Diegu i promovirao svoj novi film „Expendables 2“, a na pozornici je bio zajedno s Arnoldom Schwarzeneggerom, koji se također pojavljuje u filmu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X