Snimanje druge sezone serije ‘Narcos: Mexico’ već je započelo

Netflix je objavio i službenu listu glumačke postave za novu sezonu.

  • 11
    Shares
Diego Luna i Michael Peña, Miguel Felix Gallardo i Kiki Camarena u prvoj sezoni serije (izvor: Wikipedia)

Iako od posljednje epizode serije “Narcos: Mexico” nije prošlo ni mjesec dana, snimanje druge sezone već je otpočelo, izvještava Collider. Prvi kadrovi već su snimljeni u Mexico Cityu, a jedan od razloga tako brzog vraćanja na set jest i taj što Diego Luna, koji u seriji glumi šefa Guadalajara kartela i glavnog negativca Miguela Felixa Gallarda, uskoro započinje i s radom na Disneyevom prequelu serijala Star Wars – “Star Wars: Rogue One”.

Seriji se, u novoj sezoni, uz Lunu vraća i narator prve sezone, Scoot McNairy. Podsjećamo, serija je neslužbeno zamišljena kao četvrta sezona serijala “Narcos” koji je, u prve tri sezone, obrađivao narko kulturu Kolumbije, sa Medellinskim kartelom i kartelom Cali u fokusu. Priča se nakon toga preselila u Meksiko, točnije u rane 80-te godine kada se na Meksiku formira prvi organizirani narko kartel i to na području Guadalajare. Da “Narcosi” stvaraju svoj vlastiti, isprepleteni univerzum, dalo se zaključiti u prvoj sezoni “Narcos: Mexico” gdje se u nekoliko epizoda pojavljuju i protagonisti iz prve tri sezone, konkretno Pablo Escobar te narko sindikat Cali kartela.

Prva sezona “Narcos: Mexico” emitirana je u cijelosti na Netflixu 16. studenog. Još nije potvrđen datum premijere druge sezone u 2019. godini.

  • 11
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X