Špijunska serija ‘García!’ na HBO Max

U ponudi su trenutno prve dvije epizode.

Garcia! (foto: HBO)

Nova Max Original akcijsko-avanturistička špijunska serija „García!” od jučer je dostupna na HBO Max streaming platformi, a u ponudi su trenutno prve dvije epizode.

Temeljena na istoimenom grafičkom romanu Santiaga Garcíe i Luisa Bustosa, u Astiberri Ediciones izdanju, serija “García!” prati Antoniju (Veki Velilla), mladu reporterku koja se brzo upleće u razrađenu političku zavjeru nakon što slučajno odledi kriogeno zamrznutog tajnog agenta iz 1960-ih. Nakon što se našao gurnut u rascjepkani moderni svijet, García (Francisco Ortiz), bivši pijun u režimu fašističkog diktatora Francisca Franca, mora se osloniti na Antonijinu pomoć kako bi se uklopio – i odlučiti gdje je njegova lojalnost usred zavjere rušenja španjolske vlade. Uzbudljiva i brza, serija “García!” obuhvaća šest desetljeća burne španjolske političke povijesti, besprijekorno spajajući satiru i neizvjesnost, žanrovski raznolike avanture epskih razmjera.

Uz Francisca Ortiza i Veki Velillu, u seriji glume Emilio Gutiérrez Caba, Francisco Reyes, Nico Romero, Helio Pedregal, Mario Pardo, Miki Molina, Marina Gatell, Pepe Ocio i Silvia Abascal. Tvorci i scenaristi su Sara Antuña, Carlos de Pando i Eugenio Mira, koji je ujedno i režirao svih šest epizoda. Produkciju potpisuju García La Serie SL i Zeta Studios za HBO Max u Španjolskoj. Miguel Salvat, Steve Matthews i Antony Root su izvršni producenti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X