Stiže dokumentarac o Donni Summer ‘Love To Love You’

Ovaj ‘duboko osobni portret’ kraljice diska’ bit će premijerno prikazan sljedeći mjesec.

Donna Summer (foto: Casablanca Records/Wikipedia)

Novi dokumentarac o kultnoj disko pjevačici Donni Summer premijerno će biti prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu sljedećeg mjeseca. Film pod nazivom “Love To Love You” opisan je kao “duboko osobni portret” “kraljice diska” i njezinog uspona do slave hitovima kao što su “I Feel Love”, “MacArthur Park”, “Bad Girls” i “Hot Stuff”.

Film će na HBO i HBO Max platforme stići u svibnju, a sinopsis glasi: “Oblikovana vlastitim razmišljanjima Summerove, sjećanjima bliske obitelji, prijatelja i kolega, te ispunjen zvukovima njezinih pjesama, “Love to Love You” donosi dubinski pogled na ikonu dok stvara glazbu koja je vodi od avangardne glazbene scene u Njemačkoj, do blještavila i žarkih svjetala plesnih klubova u New Yorku, sve do svjetskog priznanja, a njezin glas i glazba postaju definitivnim soundtrackom jednoga doba”.

“Duboko osoban portret Summer na pozornici i izvan nje, film sadrži obilje fotografija i nikad prije viđenih kućnih video snimaka – koje je često snimila sama Summer – i pruža bogat prozor u iznenađujući raspon njezine umjetnosti, od od pisanja pjesama do slikanja, dok istražuje uspone i padove života na globalnoj pozornici,” nastavlja se.

Dokumentarac su režirali Oscarom i Emmyjem nagrađeni filmaš Roger Ross Williams i Brooklyn Sudano, kći Donne Summer.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X