Stiže reizdanje albuma ‘Let’s Get It On’ Marvin Gayea s neobjavljenim pjesmama

Reizdanje povodom 50. obljetnice dolazi s nekoliko neobjavljenih snimki uključujući verziju albuma balada ‘Vulnerable’ iz 1973. godine.

Marvin Gaye “Let’s Get It On”

Album Marvina Gayea iz 1973., “Let’s Get It On”, bit će ponovno izdan na digitalnim platformama 25. kolovoza za svoju 50. obljetnicu. Proširena verzija dolazi s 33 bonus pjesme, od čega 18 neobjavljenih, uključujući snimke iz 1973. za album balada koji je na kraju odbačen, a zatim ponovo snimljen kasnije u desetljeću te posthumno objavljen 1997. pod nazivom “Vulnerable”.)

Reizdanje sadrži i novi miks uglavnom instrumentalnih snimki s David Van DePitte Sessions koji se sastoji od pjesama koje je Gaye skladao i producirao, a DePitte aranžirao prije ‘Let’s Get It On’. Na tim pjesmama, od kojih nekoliko nije objavljeno, svira Herbie Hancock na klaviru, nedugo prije nego što je snimio svoj klasični album “Head Hunters”.

Pregršt sessiona iz 1972., okupljenih na proširenju albuma Let’s Get It On iz 2001., objavljeno je 2019. na arhivskom albumu “You’re the Man”. Grammy muzej će 23. kolovoza organizirati događanje povodom 50. godišnjice “Let’s Get It On” na kojem će nastupiti Smokey Robinson, Jimmy Jam i David Ritz, autor biografije “Divided Soul”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X