Stray Dogg pokrenuo crowdfunding kampanju za novi album

Beogradska grupa Stray Dogg koju predvodi Dušan Strajnić alias Dukat startala je crowdfunding kampanju za snimanje novog albuma ‘Look At The Moon’.

Stray Dogg

Nakon što je s objavljivanjem trećeg albuma Stray Dogg pronašao fanove diljem balkanske regije, uslijedili su nastupi u ostatku Europe po većim festivalima, a za još značajniji proboj i snimanje najboljeg albuma do sada grupa treba vašu pomoć – navodi se u crowdfunding kampanji na Kickstarteru.

Grupa planira ući u studio na jesen ove godine i, kako se navodi, jedino pitanje koje je u ovom trenutku bitno jest kvaliteta snimka, što ne ovisi samo o glazbenicima, već i o producentu, studiju, kvaliteti miksa kao i mastera u postprodukciji.

Stray Dogg planira u ožujku objaviti EP s četiri nove pjesme kojim će otkriti u kojem smjeru se grupa kreće kad je riječ o predstojećem novom albumu.

Tek pokrenuta kampanja u kojoj se traži 3,761 američki dolar prikupila je u trenutku objave ovog članka 645 američkih dolara.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X