Sunnysiders imaju novi singl i video spot ‘No Pockets In The Grave’

‘No Pockets In The Grave’ drugi je singl hrvatskih bluesera Sunnysiders s njihovog hvaljenog albuma ‘The Bridges’, koji su pozitivnim kritikama obasipali domaći i inozemni recenzenti.

Sunnysiders ‘No Pockets In The Grave’

Nakon prvog singla, ljubavne blues balade “You’re Not That Good For me To Cry” s gitaristom Yogijem Lonichem kao gostom, dolazi na red pjesma s nešto ozbiljnijim stihovima i zvukom.

“Mračna i jeziva blues pjesma sa stražnjeg trijema” ukratko je opis ove pjesme kako su je okarakterizirali domaći i strani mediji. Duboki i tromi drop D molski aranžman samo oslikava tekst koji upozorava i podsjeća slušatelje da jednog dana kada odemo s ovog svijeta ne možemo ponijeti sa sobom ništa materijalno, ni bankovne račune, ni bazene, ni aute… nakon svega smo goli i ostaje nam samo ime i duša. Pjesma je, kao i cijeli album, autorsko djelo Hrepe i Role koji su alfa i omega Sunnysidersa.

Na singlu “No Pockets In The Grave” gostuju Purple Johnny i Electric Dan, pjevač i gitarist zagrebačkog benda Detroit Groove Gang te mladi zaljubljenici u blues. Snimljena je u zagrebačkim studijima Sound Station i Jura Studio. Pjesmu je u Memphisu (Ardent Studios) miksao Mike Wilson, dok iza produkcije stoji Leo Anđelković, a iza mastera Mauro Širol.

U spotu se u ulogama propovjednika pojavljuju Hrepa, Rola i Purple Johnny, a Electric Dan je, kao pravi roker, zaglavio u Maroku pa nije mogao sudjelovati u snimanju. Lajtmotiv spota, kao simbol naše prolaznosti i ranjive tjelesnosti, je metalna ogrlica u obliku strijele zagrebačke dizajnerice Željke Hubak i njenog Rough Edges.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X