Terraneo festival dobio svoj službeni video

Terraneo Festival dobio je i službeni video. Ovo spotovski i efektno djelo od 8 minuta napravila je ekipa Transmeet.Tv-a.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pTuRK1tAPcs[/youtube]

Jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji ovogodišnji glazbeni festival koji se održao sredinom kolovoza u Šibeniku na velika vrata je i našu malu zemlju uveo u indie glazbenu scenu. Pokazalo se kako je Terraneo Festival dokaz da ljubitelja glazbe koju ne servira mainstream industrija zabave ima u dovoljno velikom broju.

Ekipa s Ravnododna.com svojski se tih ljetnih dana potrudila u prenošenju zbivanja tijekom trajanja festivala, a vjerujemo da ćemo iduće godine to učiniti opet. U svakom slučaju, ova video razglednica će svima onima koji su bili na prvom Terraneu ponovno zatitrati emocije. Jer ljeto po svemu sudeći još traje…

Saznajte više: Od sulude ideje do najboljeg hrvatskog festivala…

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X