Terraneo osvojio Grand Prix ‘dm green city projekta 2012’

Na svečanoj dm green city dodjeli nagrada sinoć je festival Terraneo nagrađen s dva priznanja: nagradom za korporativno dostignuće u zaštiti okolišta te prvom nagradom, Grand Prixem, kao najboljoj među svim nagrađenim ekološko odgovornim hrvatskim organizacijama.

Terraneo 2011

Grand Prix nagrad dodijeljena je po mišljenju stručnog žirija festivalu Terraneo za najbolji primjer izvrsne ekološke poruke te najveći utjecaj na održivi razvoj i najveći potencijal za podizanje svijesti o zelenom pitanju u široj javnosti. Terraneov eko program posvećen edukaciji i razvijanju ekološke svijesti posjetitelja ocijenjen je najboljim od svih prijavljenih projekata zaštite okoliša. Nagrada za korporativno dostignuće dodijeljena je u skladu s mjerljivo postignutim rezultatima  u zaštiti okoliša i zadovoljavanju uvjeta održivog razvitka.

Odluku o nagrađenim organizacijama donio je stručni žiri u sastavu: Rajko Ružićka iz Hrvatske gospodarske komore, Jasna Duspara, urednica portala Zdrava krava, Marta Brkić, članica upravnog odbora Hrvatske udruge stručnjaka u zaštiti prirode i okoliša, Branka Pivčević-Novak, načelnica u Upravi za zaštitu prirode i održivi razvoj te Lidija Tošić, glasnogovornica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Spomenuta priznanja stručna su pohvala za rad i trud kompletnog eko programa – akcija, projekata, natječaja i radionica – na čijoj realizaciji organizacijski tim Terranea intenzivno radi tijekom cijele godine. Također, ove nagrade dodatni su motiv i poticaj za nastavak razvoja Terranea u edukativnom i ekološkom smjeru.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X