THE SIIDS singlom ‘Tide’ otkrivaju nasljednika debi albuma ‘Brutalist’

Riječki electro duo THE SIIDS, novim singlom ‘Tide’ počinju otkrivaju nasljednika hvaljenog albuma prvijenca ‘Brutalist’.

THE SIIDS (Foto: Kristijan Vučković)

Glazbu zajedno potpisuju Darko Terlević i Stanislav Grdaković, kojemu se kao koautor teksta pridružio njihov dobar prijatelj Marko Rogić, javnosti poznatiji kao White on White.

Kako su ispričali, “Tide” je pjesma o samoći i načinu na koji se pojedinac bori s njezinim uzrocima. Sofisticiranim zvukom nastavili su prezentirati odličnu sinergiju i zajedničku kreativnost kojom stvaraju uhu vrlo ugodna glazbena djela. Uz vrhunski glazbeni izričaj, ekipa THE SIIDS-a od početka naglasak stavlja i na vizualnu prezentaciju, čemu odlično svjedoči i novi spot u režiji njihovog dugogodišnjeg suradnika i nagrađivanog fotografa Kristijana Vučkovića.

Crno-bijelom tehnikom i minimalizmom, cilj je u obliku fotografije prikazati stanje i atmosferu samoće. Glavnu ulogu u spotu ima priznata riječka koreografkinja i plesačica te autorica brojnih predstava i performansa Martina Hrlić Rogić, koja osjećaju samoće kroz tijelo i pokrete daje fizički oblik.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X