The Smashing Pumpkins u originalnoj postavi objavili povratnički singl ‘Solara’

Prva je to pjesma Pumpkinsa od 2000. godine na kojoj sudjeluju osnivači benda Billy Corgan, James Iha i Jimmy Chamberlin.

  • 44
    Shares
The Smashing Pumpkins (izvor: screenshot YouTube)

Podsjetimo, iako je sada u javnost puštena samo audio snimka, Corgan je prošlog mjeseca podijelio i kratki insert novog videospota za pjesmu.

Corgan je također otkrio da je videospot režirao Nick Koenig, dakle tip koji je nedavno prikupio milijune pogleda na YouTubeu režirajući videospotove za Marshemellovu pjesmu “Spotlight” i “Awful Things” Lil Peepa.

Iako na horizontu nema znakova da će se stvari smiriti između benda i bivše, originalne basistice D’Arcy Wretzky, Smashing Pumpkins se trenutačno pripremaju za američku turneju kao i za puštanje tri EP-a novog materijala.

Osam pjesama pod nazivom “Alienation”, “Travels”, “Silvery Sometimes”, “Solara”, “With Sympathy”, “Marchin’ On”, “Knights of Malta” i “Seek And You Shall Destroy” producirao je Rick Rubin, uključuje Corgana na gitari i na vokalima zajedno s gitaristom Jamesom Ihom  i bubnjarem Jimmyem Chamberlinom iz prve, originalne postave benda kojoj se naposljetku pridružio i dugogodišnji suradnik Jeff Schroeder.

  • 44
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X