The Smile predstavlja naslovnu pjesmu novog albuma ‘Wall Of Eyes’

The Smile otkrivaju detalje svog novog albuma ‘Wall Of Eyes’ kojeg će 26. siječnja 2024. objaviti za XL Recordings.

The Smile (Foto: Frank Lebon)

U ožujku ove godine hvaljeni trojac The Smile (Thom Yorke, Jonny Greenwood i Tom Skinner) objavio je limitirano EP vinilno izdanje “Europe: Live Recordings 2022” na kojemu su snimke live nastupa zabilježenih u raznim gradovima tijekom prošlogodišnje, prve turneje benda, u sklopu koje su koncert održali i u rasprodanoj zagrebačkoj Hali.

Ljeto 2023. su, osim koncertnom turnejom, obilježili objavom singla “Bending Hectic”, s kojim su debitirali na Montreux Jazz Festivalu 2022. Iako prvobitno nije bio planiran za objavu, usmenom predajom mnogobrojnih fanova i kritičara postao je fenomenom te se ipak pojavio kao samostalno izdanje i bio prvi uvid u nove materijale fantastičnog trojca.

The Smile ‘Wall Of Eyes’

S pjesmom “The Wall Of Eyes” The Smile otkriva detalje svog potpuno novog albuma koji nosi isti naziv i koji će biti objavljen 26. siječnja za XL Recordings. Pjesmu prati i glazbeni video u režiji Paula Thomasa Andersona. Novi album, kojeg su snimili u Oxford i Abbey Road Studios, producirao je i miksao njihov suradnik Sam Petts-Davies, a sadrži i aranžmane za gudače London Contemporary Orchestra.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X