‘This Far’ – svi albumi Sade na jednom mjestu

Slavna četvorka: Sade Adu (vokal), Stuart Matthewman (saksofon/gitara), Andrew Hale (klavijature) i Paul Spencer Denman (bas), provela je vrijeme u legendarnom Abbey Road studiju.

Sade ‘This Far’

Sade su objavili poseban box „This Far”. Sada je njihovih šest studijskih albuma remasterirano i objavljeno na 180-gramskim vinilima. U jednom boxu su: “Diamond Life” (1984), “Promise” (1985), “Stronger Than Pride” (1988), “Love Deluxe” (1992), “Lovers Rock” (2000) i “Soldier Of Love” (2010).

Slavna četvorka: Sade (vokal), Stuart Matthewman (saksofon/gitara), Andrew Hale (klavijature) i Paul Spencer Denman (bas), provela je vrijeme u legendarnom Abbey Road studiju. Pri masteringu im se pridružio Miles Showell i dugogodišnji koproducent banda Mike Pela. Audio materijal je prebačen s originalnih studijskih snimaka Sade.

Tijekom sjajne karijere Sade, ovih je šest albuma prodano u više od 60 milijuna primjeraka što im je osiguralo i platinaste naklade te rasprodane turneje.

Singlovi kao što su: “Your Love Is King”, “Smooth Operator” i “By Your Side”, bili su prvim mjestima na top ljestvicama albuma diljem svijeta. Sade su inspirirali mnoge glazbenike te su osvojili nekoliko nagrada Grammy, MTV Video Music Awards i BRIT Award.

Njihove su klasike, semplirali i obradili mnogi glazbenici, primjerice: Deftones, Donna Summer, Frank Ocean, Herbie Hancock, Jason Mraz, Lauryn Hill, LeAnn Rimes, Marsha Ambrosius featuring Dr. Dre, Prince, The 1975, Tori Amos i You + Me.

Iza njih je puno zadivljujućih brojki i uspjeha. Među njima je svakako i turneja iz 2011. na kojoj su održali 106 koncerata i na kojoj ih je vidjelo čak 800,000 obožavatelja.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X