Turneja Black Sabbatha otkazana, Ozzy Osbourne spašava stvar

Odlučeno je da će bend umjesto cijele turneje odsvirati samo jedan koncert i to Britanski Donninghton festival 10. lipnja. Mnogi koncerti na turneji su otkazani, ali Ozzy Osbourne će s prijateljima 28. lipnja ove godine nastupiti u beogradskom parku Ušće.

Ozzy Osbourne (Foto: Wikipedia)

Sve prethodno dogovorene koncerte preuzima Ozzy Osbourne, odnosno postava “Ozzy and Friends”.

Od objavljivanja ponovnog okupljanja Black Sabbatha u studenom prošle godine nije postignut službeni dogovor kojim bi Bill Ward bio zadovoljni povratnik u bend. Zdravstveno stanje Tony Iommia ne dozvoljava njegov povratak u studio i na turneju s Black Sabbath.

Kako ne bi iznevjerili promotore i veliki broj fanova, Ozzie Osbourne će preuzeti većinu cjelovečernjih koncertnih i festivalskih datuma rezerviranih za Black Sabbath. Pod nazivom “Ozzie and Friends” nastupiti će kao “posebni gost” Geezer Butler na Black Sabbath dijelu Ozzijevog koncerta koji je osmišljen kao podrška Toniju Iommiju. Na turneji nastupiti će i Zakk Wylde, bivši član benda Ozzy, zatim Slash, kao dugogodišnji suradnik i prijatelj te brojni drugi posebni gosti koji će se turneji pridruživati uz put.

Unatoč trenutačnim preprekama Black Sabbath aktivno pišu pjesme i rade na novom albumu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X