U Albuquerqueu otkriveni kipovi Waltera Whitea i Jesseja Pinkmana

Bryan Cranston i Aaron Paul prisustvovali su ceremoniji.

Bryan Cranston i Aaron Paul (foto: Sony Pictures Entertainment)

Ako vas put ikad nanese u Albuquerque, potražite statue u čast dvojice najzloglasnijih dilera droge u gradu. U petak su, naime, u kongresnom centru grada otkriveni kipovi likova iz serije “Breaking Bad”, Waltera Whitea i Jesseja Pinkmana.

Brončane skulpture koje je izradio Trevor Grove naručio je kreator serije Vince Gilligan kao dar Albuquerqueu jer je služio kao dom searija “Breaking Bad” i “Better Call Saul” tijekom posljednjih 15 godina. Bryan Cranston i Aaron Paul, koji su glumili Waltera Whitea i Jessea Pinkmana, obojica su bili prisutni na otkrivanju u petak.

Bio sam na audiciji za Breaking Bad i to mi je potpuno promijenilo život, rekao je Paul. “Puno vam hvala, hvala Albuquerqueu — moj Bože, bili smo ovdje sedam godina. Bio je to tako velik dio mog života; još uvijek jest.”

“Oduševljeni smo, malo nam je neugodno što imamo spomenike”, dodao je Cranston. “Samo sam zahvalan što je u zatvorenom, pa nam golubovi ne seru po glavama.”

U svojim primjedbama, gradonačelnik Albuquerquea Tim Keller primijetio je financijski utjecaj koji su seriej imale na grad, a koji je iznosio gotovo 400 milijuna dolara u naknadama za produkciju i turizmu.

Otkrivanje kipova dolazi pred završetak posljednje sezone “Better Call Saula”. Tijekom događaja u petak, Gillian je potvrdio da će Cranston i Paul ponovno glumiti svoje likove u epizodi sljedećeg ponedjeljka, koja je ne pretjerano suptilno nazvana “Breaking Bad”. “Upozorenje za spojler, svi. Vi to prvi čujete; nitko drugi to još ne zna,” rekao je Gillian. “Sljedećeg ponedjeljka navečer, ako slučajno gledate AMC mrežu, mogli biste vidjeti ovu dvojicu u sljedećoj epizodi ‘Better Call Saul’.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X