Underground producent TSVI optužio Kanyea Westa za krađu sampleova

‘Jebeš Kanyea. Vidio sam priče o tome kako krade semplove od drugih producenata na underground glazbenoj sceni, i to je sranje,’ kaže TVSI.

TSVI / Ye (foto: TSVI / David Shankbone / Wikipedia)

Underground producent TSVI optužio je Kanyea Westa da je “ukrao” sample iz jedne od njegovih pjesama.

Glazbenik se oglasio na društvenim mrežama 3. travnja tvrdeći da je West koristio sample njegove pjesme “12345678” na pjesmi “Believe What I Say” s albuma “Donda” iz 2021. “Ovo je ludo, upravo sam saznao da je Kanye West semplirao jednu od mojih pjesama u Donda wtfff”, prvo je napisao. “Zašto tek sada saznajem za ovo????? Moram biti plaćen što prije.”

TSVI je dalje naveo da je West semplirao riječi ‘one’ i ‘six’ iz terenskih snimaka koje je napravio producent, dok je frazu “work it” semplirao TVSI.

Zatim je objavio dulji tweet, nazivajući ga jednom od “najnadrealnijih” stvari koje su mu se dogodile: “Jebeš Kanyea. Vidio sam priče o tome kako krade semplove od drugih producenata na underground glazbenoj sceni, i to je sranje.”

„Mi producenti smo na dnu lanca; on je na vrhu s milijardama na bankovnom računu, s timom proizvođača koji imaju potpunu slobodu semplirati što god žele. Na raspolaganju ima beskonačan paket semplova koje može koristiti kako želi, bez ikakvih posljedica,” dodao je.

“U svakom slučaju, vjerojatno nikad neću dobiti novac od ovoga, ali cijenim svu vašu podršku i ljubazne poruke,” zaključio je TVSI.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X