Urban & 4 objavili novi dvostruki studijski album ‘Lipanj, srpanj, kolovoz’

‘Lipanj, srpanj, kolovoz’ dvije su strane Damira Urbana, s njegovom Četvorkom i solo, devet pjesama na prvom i osam pjesama na drugom CD-u koji nosi i podnaslov ‘Zapisi’.

Urban & 4 ‘Lipanj, srpanj, kolovoz’

“Lipanj, srpanj, kolovoz” otvara aktualni singl “Sama” o kojoj je Urban rekao: “O samoj tematici pjesme ne bih previše govorio. Vjerujem da je njena priča dovoljno jasna i nema je potrebe dodatno objašnjavati slušateljima.” Pjesma “Sama” govori za sebe, kao i cijeli album – od Porinom nagrađene “Iskre”, “Pseće oluje”, “Diva”, “Kuće sjećanja” i “Nitko osim nas” pa do pjesama koje će vam se tek zavući pod kožu.

Album je nadahnut životom i djelom Yvesa Marieja Laméa (1895.–1936.), francuskog pjesnika i slikara čije dvije fotografije iz pariškog istražnog zatvora, kao i detalj jedne njegove slike, krase ovaj album za koji sjajno likovno oblikovanje potpisuje cijenjeni ilustrator i slikar Tomislav Torjanac.

Urban & 4 ‘Lipanj, srpanj, kolovoz’

Ovo je potpuno zaokružen album, intimna Urbanova priča i njegovo introspektivno putovanje u ovom nezahvalnom vremenu.

Album je od danas dostupan na svim streaming platformama, a fizičke primjerke u ekskluzivnoj pretprodaji po cijeni od 79 kuna možete naručiti putem webshopa Croatia Recordsa. Album će se u svim prodavaonicama Croatia Recordsa te bolje opremljenim CD shopovima naći od petka, 17. rujna po cijeni od 99 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X