Valentino Bošković objavio treći studijski album ‘Velika Praska’

Prvi brački astronaut iz 17. stoljeća, Valentino Bošković, predstavlja treći album pod nazivom ‘Velika Praska’ i nove zapise sa svoje svemirske odiseje. – stoji u službenom priopćenju.

Valentino Bošković ‘Velika Praska’

Nakon začudnih, ali hvaljenih „VSSR-a” i „Marsovske Listine” te kompilacije „Vodič kroz galaksiju za redikule”, album “Velika Praska” sniman je od 2018. do danas, u dvije različite kuće uz dvije različite rijeke, Mrežnicu i Kupu. Sve su snimili i smislili Branko Dragičević i Josip Radić, uz suradnju sa Sašom Antićem i TBF-om na pjesmi „Adio Trafikonte” koja zatvara album.

“Velika Praska” je besplatna, kao i cijeli Svemir, na Bandcamp stranici:

„Velika Praska je žena od Velikog Praska i da nije bilo nje, ne bi bilo ni Svemira, ni nas ni ovog albuma!”, odlučni su Branko i Josip dodajući kako za što bolji doživljaj slušanja prethodno treba „izist Prasku”.

Izlazak albuma prati i novi, dosad neobjavljeni singl „Blojska Rapsodija”. Priča je to o avanturama iz samostana u pustinji Blaca te jednom teleskopu koji ne služi isključivo za gledanje u zvizde.

Uz Bandcamp i digitalne servise, “Velika Praska” će uskoro biti dostupna i na vinilu, u izdanju Mudrog Brka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X