Veliki open air festival, koji je trebao proslaviti povratak New Yorka u normalu, prekinut zbog dolaska uragana

We Love NYC: The Homecoming Concert prekinut je sinoć u njujorškom Central parku zbog upozorenja na dolazak uragana Henrija.

We Love NYC: The Homecoming Concert

Publika je usred događaja sinoć 21. kolovoza bila zamoljena da mirno napusti festivalski prostor kako bi se izbjegle eventualne negativne posljedice dolaska uragana koji je dobio naziv Henry.

Glavne zvijezde We Love NYC: The Homecoming Concerta bili su Bruce Springsteen, Patti Smith, Elvis Costello, Paul Simon i The Killers koji su trebali nastupit pred 60 tisuća posjetitelja, koliko ih se okupilo u njujorškom Central parku. Ulazak na festival bio je dozvoljen samo onima koji su primili cjepivo ili bili negativni na koronavirus test. No prije nego li je itko od spomenutih headlinera izašao na pozornicu, festival je bio zatvoren.

Prema CNN-u , koji je ekskluzivno prenosio događaj, postoji mogućnost da se festival nastavi, no u vrijeme pisanja ovog teksta organizatori još nisu objavili nikakve planove za to.

Predviđa se da će uragan Henri pogoditi to područje danas 22. kolovoza.

@consequenceStay safe New York!! ##hurricanehenri ##nyc ##nychomecoming ##fyp ##brucespringsteen♬ original sound – consequence

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X