Vjerovali ili ne, podijelili smo ulaznice za Martinska Punk u Šibeniku

‘Iskreno smo još uvijek zbunjeni time da dijelimo ulaznice za koncert, tj. festival. Do nedavno smo dijelili konstantno, a u periodu korone smo gotovo i zaboravili da smo to radili. Stoga u ovom svečanom trenutku dragi čitatelju ili čitateljice objavljujemo našu prvu postkarantensku nagradnjaču’, napisali smo jučer, danas smo još sretniji kad smo vidjeli prilično napunjen inbox, što najbolje dočarava vaš interes. Imena dobitnika su u tekstu dolje.

Martinska Punk

Najbolje od domaćeg punka i HC-a stiže ovaj vikend na Martinska Punk festival u Šibenik. Tradicija punka time se nastavlja na Martinskoj i 20 godina nakon prvog izdanja legendarnog festivala. U malo drugačijoj formi i s drugačijim imenom, Martinska Punk će biti prava fešta za sve ljubitelje žešćeg i bržeg ritma. 21. i 22. kolovoza predstavit će se domaća scena, a na pozornicu će se popeti Motus Vita Est, Fakofbolan, Crasso De Odio, Disaster, Ponor, Kurve, Raspad, a cijelu priču i projekt će zatvoriti “povratnički” koncert šibenskog benda Nula.

Ulaznice u pretprodaji putem Entria, jednodnevna 75 kuna i dvodnevna 120 kuna. Na ulazu će ulaznica za jedan dan koštati 90, a za dva 150 kuna.

Satnica je ispod:

Martinska Punk – satnica

Po jednu festivalsku ulaznicu, dakle za oba dana dobili su Davor Pinturić i Gabrijel Barčić. Sretni dobitnici mogu se javiti na press pult na Martinskoj, predočiti osobnu iskaznicu i potom uživati u koncertima uz pridržavanje svih mjera zaštite zdravlja koje provodi organizator.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X