Yard Act u video spotu ‘Petroleum’ inspiriran bajkerskom bandom ‘Utopijaca’

Grupa Yard Act najavila je svoj album ‘Where’s My Utopia’. Nakon pjesme ‘Dream Job’ na red je došao i drugi singl ‘Petroleum’ kojim se produbljuje ideja nadolazećeg albuma kao i video triptiha.

Yard Act ‘Petroleum’

“U ‘Petroleumu’ ženska osoba tj. “posjetiteljica’, kako smo je interno nazvali, sasvim slučajno nailazi na skrovište strašne bajkerske bande zvane Utopijci”, objašnjava frontmen James Smith u izjavi o pjesmi i dodaje: “Bilo je jako zabavno snimati ovaj video i bilo je zadovoljstvo gledati našu prijateljicu Rose Matafeo kako oživljava vođu Utopijanaca. Iako priča nije ispričana u linearnom formatu, nadam se da se putovanje tri videa počinje spajati i otkriva da radimo na nečem većem ovdje. Dakle, dolazi još materijala!”

Spomenuta Rose Matafeo je o suradnji dodala: “Provjeravam većinu svojih telefonskih poziva, ali kad telefon zasvijetli ‘JAMES YARD ACT’, odmah se javljam! Sveukupna vizija ovog albuma je tako kreativno ambiciozna, zabavna i cool i toliko sam oduševljen što mogu biti dio toga.”

Album “Where Is My Utopia?” izlazi 1. ožujka 2024. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X