YouTube lansirao konkurenciju Spotifyu, sada postoje još dva streaming servisa izvan Hrvatske

YouTube je, kao konkurenciju Spotifyu, lansirao dva nova streaming servisa, YouTube Music i YouTube Premium, dostupnih u 17 zemalja, naravno, ne i u Hrvatskoj.

  • 3
    Shares
YouTube

Dakle, korisnik će sada, umjesto samo glazbenih videospotova, moći pronaći i službeni cover albuma, puni katalog umjetnika ili umjetnice čiju glazbu traži – uključujući singlove, remikseve, razne plejliste i nastupe uživo.

Baš kao i kod Spotifya, usluga je zamišljena da pruža platformu oslobođenu od oglasa koja se može koristiti i ‘offline’ po cijeni od oko 13 dolara mjesečno. Oni koji bi koristili Premium opciju također bi dobili i mogućnost izravnog korištenja serijama produkcije YouTube Originals.

Jedna od svakako poželjnijih opcija na novom streaming servisu je tzv. ‘Smart search’ – opcija koja korisniku omogućuje da pronađe pjesmu čak i ako se ne može sjetiti imena pjesme.

YouTube Music dostupan je u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu, Meksiku kao i u Austriji, Kanadi, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Irskoj, Italiji, Norveškoj, Rusiji, Španjolskoj i Švedskoj. Nije poznato hoće li ikada doći i u ovaj naš ćumez.

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X