YouTube lansirao konkurenciju Spotifyu, sada postoje još dva streaming servisa izvan Hrvatske

YouTube je, kao konkurenciju Spotifyu, lansirao dva nova streaming servisa, YouTube Music i YouTube Premium, dostupnih u 17 zemalja, naravno, ne i u Hrvatskoj.

YouTube

Dakle, korisnik će sada, umjesto samo glazbenih videospotova, moći pronaći i službeni cover albuma, puni katalog umjetnika ili umjetnice čiju glazbu traži – uključujući singlove, remikseve, razne plejliste i nastupe uživo.

Baš kao i kod Spotifya, usluga je zamišljena da pruža platformu oslobođenu od oglasa koja se može koristiti i ‘offline’ po cijeni od oko 13 dolara mjesečno. Oni koji bi koristili Premium opciju također bi dobili i mogućnost izravnog korištenja serijama produkcije YouTube Originals.

Jedna od svakako poželjnijih opcija na novom streaming servisu je tzv. ‘Smart search’ – opcija koja korisniku omogućuje da pronađe pjesmu čak i ako se ne može sjetiti imena pjesme.

YouTube Music dostupan je u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu, Meksiku kao i u Austriji, Kanadi, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Irskoj, Italiji, Norveškoj, Rusiji, Španjolskoj i Švedskoj. Nije poznato hoće li ikada doći i u ovaj naš ćumez.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X