Zagrebačka grupa TV EYE objavila singl ‘Kick It Out’

TV EYE je nastao prije godinu dana kao rekreacija četvorice mladića u „najboljim” godinama, no dolaskom Mirana Kurspahić na mjesto pjevača ubrzo počinju raditi autorske pjesme i za sad je nastalo 10 autorskih pjesama i tri obrade. U nastajanju je još nekoliko novih pjesama, no zbog epidemiološke situacije izazvane koronom, snimanje će pričekati do popuštanja mjera.

TV Eye

“TV EYE se najbolje može opisati kao punokrvni R’n’R band pod utjecajem garage rocka, punka, hard rocka, a to se i čuje u pjesmama koje su nastale. Pjesme uglavnom prave Kurspahić & Mitrović, na način da osnovni riff na ritam gitari napravi Saša, dok Miran pravi melodije i piše tekstove, ili obrnuto da Miran donese melodiju s tekstom, pa se bend nadopunjava na njegovu ideju, te potom Saša Strakoš sve to začini sa solo gitarom. No sve bi bilo uzaludno bez ritam sekcije i ubojite dinamike na basu Mikija Klarice, a da svi ostanemo u tempu na bubnjevima brine Igor Jurinić najmlađi i po godinama i po stažu, koji je svojim dolaskom nakon studijske seanse (na snimkama bubanj svira Arsen Oremović) upumpao svježu krv i podigao kvalitetu, ali drastično snizio prosjek godina”, kažu za sebe TV EYE.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X