Big Strip Gorila objavio video spot ‘Dresden’

Zagrebački indie band Big Strip Gorila koji svoju glazbu opisuje kao ‘zoo rock’, nakon singla ‘Negacija savršene priče’ koji se našao na indie kompilaciji ‘Tragovi’, objavio je drugi singl naziva ‘Dresden’.

Big Strip Gorila

“Dresden je ljubavna pjesma kojom je opisano nedostajanje voljene osobe i istodobno shvaćanje njene važnosti, a tekst je nastao u iščekivanju povratka spomenute osobe tokom njenog boravka u Dresdenu”, objasnili su momci iz Big Strip Gorile.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sydretjl1gs[/youtube]

Režiju spota potpisuje njihov prijatelj i frontmen benda Orvel, Igor Ilić, kojem su asistirali Ino Zeljak i Ivo Matić, a produkciju Studio DIV. Spot je sniman u zgradi i radionici jednog od momaka iz benda, a uz članove benda i mnoge prijatelje koje su pozvali na snimanje tuluma i svirke za spot, glavnu žensku ulogu imala je Kaja Šišmanović.

Big Strip Gorila su: Marko Jankek (vokal/ritam gitara), Mate Palestrina Mazić (solo gitara/prateći vokal), Mateo Patekar (bubnjevi) i Tomislav Čanković (bas). Iza sebe imaju jedan EP i mnoštvo odsviranih koncerata po klubovima i festivalima diljem zemlje kao što su Mars Moon Fest, Emergenza, Ferragosto Jam5, Terraneo 2013. i Jelen fest. Za iduću godinu pripremaju drugi EP.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X