Bivši menadžer Guns N’ Rosesa: Angus Young je običan glupi australski goblin

Alan Niven, sada već bivši menadžer Guns N’ Rosesa u intervjuu za ‘Rock Talk with Mitch Lafon’ slikovito je iskazao što misli o gitaristu AC/DC-a.

Angus Young – AC/DC

“On je običan glupi australski goblin” zaključio je Alan Niven, bivši menadžer Guns N’ Rosesa u intervjuu kojeg je dao kanadskom glazbenom novinaru Mitchu Lafonu. Niven, koji je bio menadžer Gunsa od 1986. do 1991. godine, se još uvijek ne može pomiriti s činjenicom da njegov nekdašnji miljenik, Axl Rose, blisko surađuje s australskim hard rock ikonama. No, Nivena najviše smeta “đavolja estetika” koju njeguje bend.

“Neugodno mi je promatrati Axla kako nastupa na pozornicu zajedno s velikim parom đavoljih rogova, što uopće pjeva “Highway To Hell”, pjesmu za koju nisam siguran da posjeduje taj nekakav humor kojem je težila”, zaključuje Niven.

Niven pritom objašnjava da je opasno “braniti đavla” kao što, navodi, AC/DC čine u svojim pjesmama i s merchom različitih “đavoljih artefakata”.

“Nakon što to učiniš – nakon što prodaješ svjetleće đavolje rogove na svojim koncertima – žao mi je, postaješ običan glupi australski goblin.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X