Blues rock propoved Đorđa Miljenovića na Beer Gardenu

Nije se Beer Garden nijednom toliko naježio kao tog 6. jula kada je skoro 2.000 ljudi u glas, kao jedan, sa Đorđem Miljenovićem pevalo ‘Nisam dobro’. A svima je bilo dobro. Najblaže rečeno.

Đorđe Miljenović na Beer Gardenu u Beogradu (Foto: Anastasija Asja Zec)

Poput priviđenja, odeven u belo, sa belim naočarima za sunce, pred publiku Beer Gardena izašao je Đorđe Miljenović. I ispričao je priču: o ljubavi, o besu, o duši… o životu… o iskrenom unutrašnjem životu koji živi svako od nas, ali niko ne ume tako verno ga ga pretoči u stihove. I težina i lepota života u Miljenovićevom svetu postaje poezija.

Đorđe Miljenović na Beer Gardenu u Beogradu (Foto: Anastasija Asja Zec)

U pratnji furioznog benda sa kojim već godinama izvodi numere sa albuma ,,Amovi” i ,,Sam pao, sam se ubio” Miljenović je održao jedan od najenergičnijih nastupa do sada. Da li zbog brojne publike, koja je horski sa njim pratila blues-rock propoved, što je možda i jedini izraz kojim se verno opisuje nastup Đorđevog benda, ili zbog činjenice da smo ga konačno videli izvan zadimljenih klupskih prostorija. Ono što je sigurno jeste da magija kojoj smo prisustvovali na Beer Gardenu neće moći da se ponovi.

Đorđe Miljenović na Beer Gardenu u Beogradu (Foto: Anastasija Asja Zec)

U brzih i spektrom najrazličitijih emocija obojenih 65 minuta Miljenović je uspeo sve prisutne da provoza kroz svoj svet. A vožnjica je bila takva, da bi bilo šteta ne ponoviti je u skorije vreme.

Beogradsku redakciju RavnoDoDna podržava Odličan hrčak

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Izvješće

Idi na Vrh
X