Evan Rachel Wood progovorila i o antisemitskim stavovima i navikama Marilyna Mansona

Evan Rachel Wood otkrila je više detalja o stravičnim zlostavljanjima koje je navodno pretrpjela od svog bivšeg zaručnika Marilyna Mansona.

Evan Rachel Wood i Marilyn Manson (Foto: Wikipedia)

Nakon što ga je početkom ovog tjedna imenovala za svog zlostavljača, sada ga optužuje da je zlobno antisemitski nastrojen i da je više puta koristio riječ ‘nazi’ tijekom njihove veze.

U nizu Instagram priča, 33-godišnjakinja je tvrdila da je Manson, osim što ju je emocionalno i seksualno zlostavljao, mrzio i gajio predrasude zbog njezinog židovskog podrijetla.

“Nazivao me ‘Židovkom’ na uvredljiv način”, napisala je Evan Rachel Wood u jednom Instagram statusu i dodala: “Crtao bi svastike po mojem noćnom ormariću kad bi se ljutio na mene. Stalno sam slušala ‘n’ riječ iz njegovih usta. Očekivalo se da se svi oko njega smiju i pridruže mu se. Ako niste ili ga (ne daj Bože) prozvali, bili ste izdvojeni i još više zlostavljani. Nikad se u životu nisam bojala više.”

Tu se ne zaustavlja. Wood tvrdi da bi Manson također izrazio zadovoljstvo što nije bila “židovska krv” jer je njezina majka promijenila religiju, što je razlika koju neonacisti navodno razlikuju.

“Moja majka je Židovka, ali odgojena sam u duhu kršćanstva”, rekla je. “Budući da se preobratila i nije bila čistog židovskog podrijetla, govorio bi mi stvari poput: ‘To je bolje’, jer ja nisam bila ‘čista židovska krv’.”

Marilyn Manson na Metaldays 2017 (Foto: Roberto Pavić)

Objavila je i slike dvije tetovaže koje Manson ima, a koje je, kako kaže, načinio nakon što je započela njihova veza. Jedna je tetovaža M-svastike koju ima iznad grudi, što se može vidjeti na mnogim fotografijama, a druga je tetovaža lubanje i kostiju na njegovoj ruci za koju pretpostavlja da je “Totenkopf” (mrtvačka glava), simbol iz nacističkog doba.

“Nije imao te tetovaže kad smo počeli hodati”, rekla je u drugom Instagram statusu.

Vrijedno je napomenuti da Mansonov album “The High End of Low” iz 2009. godine – napisan tijekom njegove i Woodove veze – na sebi ima pjesmu koja se zove “Pretty as a Swastika” (“Lijepa kao svastika”). U intervjuu za Time 2009. godine objasnio je da je naslov promijenio u “Pretty as a ($)” kako bi se mogao prodavati u trgovinama i tako je naslov trenutno oblikovan na streaming servisima. Ipak, ta fascinacija nacističkim simbolima nije mogla biti očitija.

Wood je završila svoju seriju statusa na Instagramu osvrnuvši se na uvredljivu teoriju da se Mansonovo navodno seksualno zlostavljanje može kreditirati kao BDSM veza koja je pošla po zlu.

“Brian i ja nikad nismo imali BDSM vezu. Nismo čak imali ni nastrani seks. Seks nismo imali uopće dok je vršio torturu na meni. Tada sam cijelo vrijeme mislila da ću umrijeti”, napisala je Evan Rachel Wood.

Saznajte više:

Dita Von Teese o bivšem suprugu Marilynu Mansonu: Moje se osobno iskustvo ne podudara s nedavnim otkrićima

Wes Borland, bivši gitarist Marilyna Mansona: Sve optužbe su istinite

Nakon optužbi za zlostavljanje, Marilyn Manson odbačen od diskografa i izbačen iz serija

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X