Pi promovira album E.I. u KSET-u

Pi

U petak, 9. lipnja u KSET-u održat će se promocija novog albuma E.I. (Evegnia Institute) u sklopu projekta Pi (Π) u 20 sati.

Pi je hvaljen projekt regionalno prepoznate umjetnice, multiinstrumentalistice i kantautorice Ivane Picek. Glazbenu karijeru započela je prije više od 10 godina, a ime i prethodni rad joj se veže uz kantautorsko-folk izričaj te uz bend Pridjevi.

Ivana Picek ovim projektom vrši metamorfozu iz akustične glazbenice u elektroničku cyber vilu koja publiku opčinjava mističnim i avangardnim cyber-pop zvukom. Izbacivanjem singla i video spota u 2020. godini za pjesmu „Mali android“ Pi je započela proces novog uratka, da bi nedavnim objavljivanjem „Antifragilna“ teren bio u potpunosti spreman za Ivanino novo poglavlje i znanstvenofantastičnu avanturu nazvanu E.I. u izdanju PDV-a.

Pjesme na novom albumu Pi je sama osmislila, napisala i snimila (kako kaže, sve je nastalo na njenom laptopu), uz pomoć dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Ariana Vuice kod završnog miksa. Za master je zaslužan Filip Motovunski, fotografije Matej Jurčević, a za naslovnicu albuma Tea Stražičić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X