Tech house legenda Terry Francis u Petom kupeu

Terry Francis u Petom kupeu

Otkako je 1997. godine osvojio nagradu časopisa Muzik za najboljeg novog DJ-a, Terry Francis krenuo je meteorskim usponom do slave. Otad je uvijek rado viđen gost i u Hrvatskoj. Oni koji dosad nisu upoznati s njegovim besprijekornim vještinama miksanja i instinktivnom sposobnošću animiranja publike, imaju novu priliku ove subote, 3. prosinca u Petom Kupeu.

Danas poznat kao legenda britanskog tech housea, najdugovječniji rezident kultnog kluba Fabric i osnivač znamenitih Wiggle partyja, Terry Francis probijao se godinama kroz underground scenu, sve do objave albuma Architecture koji ga je lansirao do uspjeha. S Nathanom Colesom i prijateljima 1994. počinje s Wiggle večerima koje ubrzo postaju omiljeni underground house događaj u Londonu.

Uslijedila je globalna prepoznatljivost i Terryjeve turneje po Americi, Australiji i Dalekom istoku, kao i nastupi u skoro svakoj zemlji u Europi te snimanja za prestižne etikete. Svako etiketiranje njegovog stila prilično je besmisleno jer radi ono što i svi najbolji DJ-i – briše granice između prošlosti i sadašnjosti kako bi stvorio budućnost i uvijek svira iz srca.

Londonskom majstoru u Petom Kupeu se pridružuju intrigantni domaći izvođači. Miro / UC je, po mnogima, alfa i omega dalmatinske scene, upamćen kao osnivač kolektiva Underground Control, vlasnik splitskog Judinog drva te organizator festivala i partyja. Kobali i Chuba Chubs mladi su i perspektivni DJ-i, već dobro primijećeni u zagrebačkom noćnom životu zbog svoje sposobnosti privlačenja publike.
Ulaznice za ovaj događaj dostupne su putem poveznice: https://www.entrio.hr/event/adria-beat-presents-terry-francis-peti-kupe-12512

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X