Freddie Mercury je IPAK Sacha Baron Cohen

Dvije godine nakon vijesti kako će Freddieja Mercuryja u biografskom filmu umjesto Sache Barona Cohena zaigrati Ben Whishaw, danas je odlučeno da će Cohen postati filmska inkarnacija frontmena Queena.

Sacha Baron Cohen (Foto: Facebook)
Sacha Baron Cohen (Foto: Facebook)

Menadžer Queena, Jim Beach, napokon je potvrdio sedmogodišnje sage, spekulacije, nagađanja i, budimo realni, natezanja oko glumca koji će pokušati utjeloviti karizmatičnog Mercuryja. Beach je izjavio kako su „uspjeli uvjeriti Sachu Barona Cohena da napiše, producira i režira film, a pristao je i zaigrati u njemu.“

Podsjetimo, razlog Cohenovog prvotnog odustajanja 2013. bilo je neslaganje preživjelih i aktualnih Queenovaca, Briana Mayja i Rogera Taylora. Dvojac je, naime, smatrao kako bi njegovo utjelovljivanje Mercuryja bilo odvraćanje pažnje s Freddieja, što potvrđuju njegove prethodne kontoverzne uloge. Čini se da su se stvari s novom erom benda na aktualnoj i uspješnoj svjetskoj turneji promijenile, pa tako i percepcija sunarodnjaka koji, priznat ćete, oduvijek fizički podsjeća na Freddieja.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X