Glazbena kuća slavi Praznik rada dvodnevnim festivalom na otvorenom

Između ostalih, na dvodnevnom tulumu nastupaju i dno, GMBH, Sloanwall, (The) Lesser Men te kolektiv Moskau.

Glazbena kuća Open Air

Povodom dočeka praznika rada u “radničkoj” Lijepoj Našoj, Glazbena kuća vas poziva na prvi dvodnevni Open Air festival s kojim otvara sezonu 2018., a održat će se 30. travnja i 1. svibnja u njihovom dvorištu na adresi Damira Tomljanovića-Gavrana 12a, u blizini jezera Bundek, ispod Mosta slobode.

Bendovi dno (nagrada RockOff 2018. za najbolju izvedbu), GMBH (s članovima Hladnog piva i Falschspielera), Bruto Geto, Sloanwall, Se’am, (The) Lesser Men i Rock’n’roll Train by Cota G4 samo su neki od bendova koji će predstaviti svoj rad u opuštenoj atmosferi, a pridružit će im se i kolektiv Moskau koji će predstaviti svoje viđenje albuma “White Light/White Heat” legendarnog benda The Velvet Underground.

Kažu da za savršen festival (pogotovo na Prvi maj) treba imati puno hrane i pića. Smatrajte to riješenim. Svi zainteresirani su dobrodošli uživati u suncu, glazbi na mjestu s kojeg nitko neće otići žedan niti gladan.

Cijeli open air festival ima i humanitarni karakter; osim promocije rada neafirmiranih bendova, Glazbena Kuća skuplja sredstva za člana udruge koji je obolio od melanoma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X