Glazbena kuća slavi Praznik rada dvodnevnim festivalom na otvorenom

Između ostalih, na dvodnevnom tulumu nastupaju i dno, GMBH, Sloanwall, (The) Lesser Men te kolektiv Moskau.

  • 37
    Shares
Glazbena kuća Open Air

Povodom dočeka praznika rada u “radničkoj” Lijepoj Našoj, Glazbena kuća vas poziva na prvi dvodnevni Open Air festival s kojim otvara sezonu 2018., a održat će se 30. travnja i 1. svibnja u njihovom dvorištu na adresi Damira Tomljanovića-Gavrana 12a, u blizini jezera Bundek, ispod Mosta slobode.

Bendovi dno (nagrada RockOff 2018. za najbolju izvedbu), GMBH (s članovima Hladnog piva i Falschspielera), Bruto Geto, Sloanwall, Se’am, (The) Lesser Men i Rock’n’roll Train by Cota G4 samo su neki od bendova koji će predstaviti svoj rad u opuštenoj atmosferi, a pridružit će im se i kolektiv Moskau koji će predstaviti svoje viđenje albuma “White Light/White Heat” legendarnog benda The Velvet Underground.

Kažu da za savršen festival (pogotovo na Prvi maj) treba imati puno hrane i pića. Smatrajte to riješenim. Svi zainteresirani su dobrodošli uživati u suncu, glazbi na mjestu s kojeg nitko neće otići žedan niti gladan.

Cijeli open air festival ima i humanitarni karakter; osim promocije rada neafirmiranih bendova, Glazbena Kuća skuplja sredstva za člana udruge koji je obolio od melanoma.

  • 37
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X