Grupa L.H.D. nastupom u Dirty Old Shopu proslavila objavu 7” vinila

Danas je u 13:00 sati sisački trio proizašao iz ugaslih The Bambi Molestersa solidno nakrcao zagrebački Dirty Old Shop u Tratinskoj ulici gdje je uz ekskluzivnu svirku ponudio i upravo otisnute 7” vinile u dvije verzije; klasični crni i neon ljubičasti.

L.H.D. u Dirty Old Shopu (Foto: Zoran Stajčić)

Lada Furlan Zaborac, Hrvoje Zaborac i Dinko Tomljanović, odnedavno L.H.D. – trio koji je posebno i predstavljen na ovom portalu, premijerno su u subotu u Zagrebu odsvirali svoje nove pjesme, ali se i prisjetili nekih nezaobilaznih mjesta kad je u pitanju opus The Bambi Molestersa. Povod za svojevrsni podnevni nastup u zagrebačkom Dirty Old Shopu bila je objava vinilne singlice, ujedno i prvog diskografskog materijala grupe L.H.D. koji je, eto, objavljen na sam kraj kalendarske godine u kojoj je taj sisački instrumentalni trio osnovan.

L.H.D. u Dirty Old Shopu (Foto: Zoran Stajčić)

Može se reći da je kratka svirka u glazbenom dućanu bila prilično emotivnog karaktera za okupljenje, posebno nakon što je prošlo prilično vremena otkad su se instrumentali The Bambi Molestersa mogli čuti uživo. Naravno da se tražio i bis, no zagrebačka klupska publika će uskoro imati priliku. Naime, L.H.D. će već 18. siječnja nastupiti u Kulturnom Centru Mesnička.

L.H.D. 7” vinil

L.H.D. vinilna singlica objavljena je u dvije verzije; klasičnoj crnoj i neon ljubičastoj, i na njoj se nalaze dvije skladbe: “Boiling Water, Dreamy Girl” i “This Caramel Should Cover The Earth”. Produkciju potpisuju Sven Pavlović i L.H.D. a pjesme su snimane i miksane u Sunday Studios u Svetoj Nedelji. Dizajn omota je radio Darko Kujundžić.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X