Islandski bend Vök ima novi singl ‘Erase You’

Sjajni islandski electro dream pop band Vök objavio je novi singl ‘Erase You’ s nadolazećeg albuma i ususret povratku u zagrebačku Tvornicu kulture u četvrtak 14. veljače.

  • 2
    Shares
Vök (Foto: promo)

Novi singl je prava electro-pop himna koja pokazuje zavodljiv glas Margrét Rán, zaigrane synthove, te je još jedna potpisna pjesma ovih Islanđana koja se lako ureže u pamćenje. “Erase You” se bavi klišejima izgubljene ljubavi, a priča o idejama koje se motaju po glavi kada ste nezdravo opsjednuti drugom osobom. Rješenje je da obrišete ljude, kaže Margrét, a iako je danas lako nekoga ukloniti s društvenih mreža, nikada ne možete u potpunosti ukloniti osobu iz svog pamćenja.

Singl je skinut s novog albuma “In The Dark” najavljenog za 1. ožujka, a s njega su već objavljeni “Night & Day”, “Autopilot”, te “Spend The Love”. Novi album sadrži 11 pjesama koje dublje istražuju pop zvuk, sniman je u kućnom studiju benda u Londonu, a svaka pjesma ima vlastiti karakter i temu čime se daje dodatno iskustvo.

Brojeći 15 milijuna streamova po raznim platformama, sve popularnija islandska trojka u sklopu velike europske turneje vraća se u Tvornicu na jedini nastup u regiji. Prošlo je godinu dana od premijernog dolaska u isti klub, a mediji su već tada predvidjeli da je počela romansa između benda i hrvatske publike, te da je zaista nešto magično u glazbi koja dolazi s tog otoka. Fantastična svirka uživo pokazala se kao najveći adut benda koji novo gostovanje zakazuje ususret objave novog albuma.

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X