Kandžija, Otrovna Kristina, JeboTon Ansambl, Kurve i Blaw:Blaw nova su imena 35. Brucošijade FER-a

Svi studenti i zaljubljenici u glazbu na svoje dolaze u subotu, 12. studenog kada Fakultet elektrotehnike i računarstva postaje pravi koncertni prostor. Već najavljenom popisu izvođača na Brucošijadi FER-a, na kojem se nalaze Pips, Chips & Videoclips, Sassja, From Another Mother, Plastic Knives, Stereo Banana i Kotlovnica, pridružuje se pet novih izvođača.

35. Brucošijade FER-a
35. Brucošijade FER-a

Kandžija i Gole žene ostvarili su niz koncertnih i festivalskih nastupa diljem regije, nedavno su za „braću i sestre“ otišli odsvirati koju u Dublin, a u studenom se vraćaju u Zagreb pripremiti pravu hip-hop poslasticu.

Za one željne tvrđeg zvuka tu je Otrovna Kristina koja je na regionalnu scenu vratila sirove, opake i ubojite riffove uz dvoglasno pjevanje. O ovom bendu teško je naći ikakvih informacija jer svoju tajnovitost drže na visokom nivou, ali jedno je sigurno – njihova glazba je poput otrova, kad ju probate, više nema povratka.

Uvijek vjerni KSET-ovi gosti konačno će zauzeti pozornicu na Brucošijadi FER-a. JeboTon Ansambl nastao je kao nusprodukt zagrebačkog JeboTon kolektiva, iza sebe ima mnoštvo klupskih i uličnih svirki, a njihove akustične melodije atmosferu čine prepunom pozitive i dobrih vibri.

Ovi zagrebački momci žare i pale iza vrlo promiskuitetnog imena s pjesmama upitnog morala. No, iako Kurve nemaju srama, imaju dovoljno energije da svojim galopirajućim punk/rokenrolom dignu na noge sve one koji su ujutro zaboravili popiti prvu kavu.

Na FER stiže i tročlani rap/trap/bass kolektiv Blaw:Blaw koji u svojoj produkciji i DJ-ingu pruža jedinstveno audiovizualno iskustvo i glazbi daje potpuno novu dimenziju.

Ulaznice po cijeni od 65 kuna moguće je kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu. Prvih 100 posjetitelja koji svoju ulaznicu nabave u KSET-u, na poklon dobivaju Volim ljuto umak u specijalnom izdanju Brucošijade FER-a. Brucoši svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X