Kim Dotcom novim Megauploadom želi svijet okrenuti naglavce

Prije nekoliko mjeseci Kim Dotcom najavio je povratak Megauploada. U srijedu je izašao s detaljima svog novog, bržeg i većeg servisa.

Kim Dotcom (Twitter)

„Radimo veliku globalnu mreže. Namjeravam svijet okrenuti naglavce“, obavijestio je Kim Dotcom svekoliku internetsku javnost i najavio kako će novi Megaupload imati mogućnosti da se hosteri priključe na mrežu i dodaju servere i povećavaju bandwith, pogotovo oni izvan Sjedinjenih Američkih Država.

Nakon siječanjskih racija na Megaupload i hapšenje njegovog osnivača, Kim Dotcom je u lipnju na svom Twitteru napisao kako se Megaupload vraća, veći, bolji, brži, besplatan i zaštićen od napada. U srijedu se ponovno oglasio riječima: „Developeri budite spremni. Mega API (application programming interface) će omogućiti nevjerojatnu snagu. Naš API i vaš Mega alat promijenit će svijet“, izjavio je Dotcom i pozvao svakoga da mu se pridruži u stvaranju golemog i snažnog sistema.

Obzirom na dosadašnju Dotcomovu predanost radu, očekuje se Megaupload s većim obimom aplikacija od već uobičajenog file-sharinga. Za sve one koji žele zaštitu privatnosti, Dotcom obećava novu uslugu: jednim klikom na miš dogodit će se enkripcija svih transfera podataka, naravno besplatno.

„Namjerili su se na pogrešnog čovjeka. Okrenut ću svijet naglavce. Moć ljudima! Zbogom Echelon, zdravo slobodo!“, završio je svoje obraćanje Kim Dotcom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X