‘Na ovim prostorima’ – spot Hladnog piva prije ‘Dana radosti’

Pripreme za veliko koncertno slavlje povodom 25 godina postojanja Hladnog piva na Šalati su pri kraju, momci su zagrijali svoje glasnice i instrumente i spremni su da svojim najvjernijim i dugogodišnjim obožavateljima ovaj Dan radosti uistinu učine sretnim.

Hladno pivo 'Na ovim prostorima'

Osim priprema za koncert, Hladno pivo je pripremalo još jedno iznenađenje za sve koji ih prate pa je tako nedavno objavljeni singl „Na ovim prostorima“ dobio i svoju video priču..

Video spot za pjesmu koja je, riječima Mile Kekina, ‘nastala u jednom dahu’, režirao je poznati hrvatski redatelj Goran Kulenović Kula, nagrađen Porinom za najbolju režiju video spota upravo za „Politiku“ Hladnoga piva davne 2000. godine. Ovo je ujedno i njihov 11. zajednički spot, a ovu već provjerenu suradnju u montaži je finalizirao Slaven Jekauc.

„Naša suradnja s ovim kreativnim duetom počela je davne 1999. godine. Od tada su se naredala mnoga remek dijela kao što su „Roštilj“,“ Zimmer frei“,“ Politika“,“Bačkizagre stuhpa šeja“, „Teško je ful biti kul“, pa sve do „Pravog ja“. Spot za pjesmu „Na ovim prostorima“ priča priču o epskom putovanju malog čovjeka ka još jednoj asocijaciji naroda i narodnosti u kojoj se nada naći sreću i blagostanje. Montažu spota i specijalne efekte potpisuje Slaven Jekauc bez kojih ovaj spot ne bi izgledao ni upola ovako glamurozno, da ne kažem fancy!’ – opisuje suradnju i ideju videospota Mile Kekin, a Zoki dodaje: „Spot se obračunava sa uvriježenim stereotipima i razlikama ‘balkanskog’ i ‘zapadnoeuropskog’ shvaćanja funkcioniranja današnjeg čovjeka. Na satirično-ironičan način je prikazana težnja malog frustriranog balkanskog žitelja i pregaoca za odlaskom u bolje sutra u novu zajednicu naroda i narodnosti.“

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qtPrgJMJWKM[/youtube]

Sutra u subotu 25. svibnja će Hladno pivo proslaviti svoj 25. rođendan, a na pozornici Šalate podršku će im, kao support bend, dati dugogodišnje kolege i bliski prijatelji Overflow, a svoju priliku da zasjene će dobiti i mladi bend Fraktura mozga koje su za opening act, putem Facebooka odabrali fanovi Hladnog piva.

Velika pozornica na Šalati otvara svoja vrata točno u 18 sati.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna još uvijek možete pronaći u sustavima Eventima, a na dan koncerta cijena će iznositi 110 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X