Nova regulacija prometa u Splitu povodom koncerta Rogera Watersa

Povodom koncerta Rogera Watersa koji će se održati na stadionu Poljud, iz organizacijskih i produkcijskih razloga će u Splitu privremeno biti zatvoren promet na dijelu sljedećih prometnica: Osmih mediteranskih igara i Poljudsko šetalište.

Roger Waters na Poljudu

Privremena regulacija prometa vrijedi za period od 21.7.2013. od 10:00 sati do 24.7.2013. godine do 20:00 sati.

Zatvaranje navedenih prometnica obavljati će se povremeno, a obuhvaća i prometovanje linija javnog gradskog prijevoza.
Nesmetan pristup će biti omogućen poligonu za obuku vozača, posjetiocima ugostiteljskog objekta „Hemingway bar“ te korisnicima rekreacijskih sportskih terena.

Navedena kratkotrajna izmjena u prometu je donešena u suglasnosti i sukladnosti  sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama (N.N. br 67/08) i čl.30. Odluke o uređenju prometa na području Grada Splita (Sl. Gl. Grada Splita b3. 3/98)

Na sam dan koncerta (23.7.2013.), zbog velikog broja posjetioca, svim građanima i turistima se savjetuje korištenje prometnica (i parkirališnih mjesta) koje nisu u neposrednoj blizini stadiona Poljud. Također svim posjetiocima koncerta se savjetuje da na mjesto održavanja (stadion Poljud) dođu na vrijeme kako bi se izbjegle velike gužve pri samom ulazu na stadion.
Spektakl THE WALL Rogera Watersa počinje točno u 20:45. Nema predgrupe.

Ljubitelji Pink Floyda i The Wall-a nisu samo fanovi nego istinski obožavatelji lika i dijela Rogera Watersa. Sudeći prema dosadašnjim uspjesima tokom prošle turneje, ali i prema rasprodanom koncertu koji se održao u Areni Zagreb, 2011 godine, za očekivati je da će i ovaj koncert oduševiti sve prisutne koji na vrijeme nabave svoje ulaznice.

Hrvatska ima veliku čast i priliku za vidjeti ovakav spektakl  po drugi puta – 23.7.2013. na Poljudu  u Splitu. Ovogodišnja turneja rušit će vlastite rekorde postavljene tokom protekle 3 godine.

Ulaznice su u prodaji na svim Eventimovim prodajnim mjestima, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi moguće je naći i popis svih prodajnih mjesta). Podijeljene su u nekoliko kategorija:
VIP LOŽE – 600 kuna
FAN PIT– 380 kuna
TRAVNJAK– 280 kuna
SJEDENJE 1 – sektori D, E, P, R – 400 kuna
SJEDENJE 2 – sektori F, G, N, O – 330 kuna
SJEDENJE 3 – sektori H, M – 230 kuna
SJEDENJE 4 – sektori I J, K, L – 100 kuna

Koncert održan u Areni Zagreb 13.04.2011. godine je bio rasprodan. Navedeni spektakl svakako spada u vrhunce koncertnog audio vizualnog doživljaja. To može posvjedočiti svatko od 18 tisuća oduševljenih posjetitelja. Nema sumnje da će i koncert na Poljudu oduševiti sve prisutne obzirom da je Roger Waters obećao da će stadionska turneja biti još atraktivnija, dramatičnija i uzbudljivija od nastupa u arenama. Koncertni audio vizialni spektakl na splitskom Poljudu, 23.7.2013. godine je drugi koncert na turneji te hrvatska publika ima priliku među prvima vidjeti ovo grandiozno djelo Rogera Watersa.

Saznajte više: Masovni prosvjed: Roger Waters i 17 tisuća ljudi rušilo kapitalizam

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X