Novi zagrebački bend Como Bluff predstavlja se singlom ‘Cannibal Snake’

Vječno pitanje: ‘Zašto je pile prešlo cestu’ konačno je dobilo svoj izgledan prvi dio odgovora – da dođe na šank! Ovakvim bizarnim početnim kadrovima počinje čudnovata avantura novog zagrebačkog benda Como Bluff u njihovom videospotu za prvi singl ‘Cannibal Snake’.

Como Bluff (Foto: Sven Knechtl)

Como Bluff je nova alternativna rock grupa iz Zagreba u sastavu: Arijan Škapur (vokal, gitara), Miro Kadijević (vokal, gitara), Luka Jambrošić (bas gitara) i Viktor Strejček (bubnjevi), na sceni već aktivni i u bendovima Paul The Walrus, Jaded, Raspad Sistema, Delorean i Muscle Tribe Of Danger And Excellence.

Prvi singl „Cannibal Snake“, izdan na etiketi Dostava Zvuka, Arijanova je glazbena ideja još iz tinejdžerskih dana snimljena u Dora Maar studijukod Mire Kadijevića u mekšoj, akustičnoj varijanti još prije uletavanja ostalih članova u priču. Miks i mastering singla potpisuje Borna Mijolović, dok su za videospot zaslužni Hrvoje Baudoin i Hrvoje Zubčić. „Cannibal Snake“ ujedno je i najava prvog EP izdanja čiji je izlazak planiran u narednim tjednima. Dostupan je putem Youtube kanala Dostave Zvuka i na streaming servisima.

Inspirirani rock velikanima 90-ih, Como Bluff stvaraju dopadljivu glazbu kroz koju se provlače stoner, grunge i britanski rock, a u punom svjetlu pokazat će se na live nastupima kada u kompletnoj postavi obećavaju žešći zvuk u aranžmanima i izvedbi. Prva svirka bit će najavljena uskoro.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X