Luka Belani na T-Mobile INmusic festivalu

Koncertnom programu ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala pridružit će se i jedan od najperspektivnijih autora domaće kantautorske scene.

Luka Belani

Mladi Križevčanin Luka Belani dosad je objavio dva albuma, odradio niz samostalnih koncerata i u kratkom vremenu osvojio naklonost domaće kritike i publike.

Iako su mu samo 24 godine, Luka Belani već dugi niz godina bavi se glazbom te uz završenu osnovnu glazbenu školu gitare i tambure te srednju glazbenu školu klavira, posjeduje zavidno glazbeno obrazovanje. Intenzivnije se glazbenoj karijeri posvećuje 2006. kada samostalno izdaje EP “Out of this World” na kojemu se kao glavni uzori prepoznaju utjecaji Neila Younga, Johna Mayera, Gavina DeGrawa i Davea Matthewsa.

U međuvremenu, Luka stječe bogato koncertno iskustvo i sve brojniju publiku, stalno nastupajući po domaćim i inozemnim klubovima. U rasponu od samo dvije godine izdaje čak dva zapažena albuma, pa njegov prvijenac “B-Side Of My Mind” kritika proziva apsolutnim debitantskim hitom 2009. godine, a za njim slijedi i “Changing Chapters” iz 2011. koji sam Luka opisuje kao “iskren garažni album odsviran grubo, tvrdo i sa stavom.”

Luka Belani i njegov prateći bend na T-Mobile INmusicu nastupit će po prvi put gdje će predstaviti pjesme s najnovijeg albuma i svim prisutnima priuštiti prvoklasnu glazbenu poslasticu.

Saznajte više: T-Mobile INmusic Festival – Zagreb

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X