Objavljena posljednja 4. kompilacija ‘Bistro na rubu šume’

Nakon tri redovna izdanja od po 10 pjesama i jednog mini-izdanja s pet snimaka,nekoliko tisuća dowloada i stotina podijeljenih CD-ova objavljena je i četvrta, posljednja u nizu indie kompilacija ‘Bistro na rubu šume’.

Bistro na rubu šume Vol.4

Ovo posljednje izdanje prošireno je u odnosu na dosadašnja i sadrži dvanaest pjesama bendova i kantautora iz regije.

Na 4. kompilaciju su tako uvrštene pjesme sljedećih glazbenika: Nellcote, Gilbert, Erna, Čudnoređe, ChocoJazz, Sara Renar, On Tour, Rolin Humes, Lovely Quinces, Prkos drumski, Ivana Bastašić i Ivana Picek.

U proteklih 8 mjeseci na Bistrou je time predstavljeno ukupno čak 47 izvođača iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.

“To je puno, ali još uvijek nije sve – dobrih bendova ima mnogo, na sceni se redovno pojavljuju i nova imena, i žao nam je radi svakoga koga na kraju nismo stigli uvrstiti u Bistro, ali negdje moramo stati, a mi smo to odlučili napraviti upravo sada.No, vjerujemo da će i nakon zadnje kompilacije interes za domaću scenu biti tu i da će svi kojima se svidio Bistro, nastaviti pratiti mlade i talentirane glazbenike u regiji”, poručuje DIY društvo u kojem je prva među jednakima Zvonka Objadin iz benda Svemir, a isto i zaključuje: “Mi nastavljamo postojati kao grupa frendova i muzičara i u budućnosti planiramo i dalje održavati zajedničke koncerte, pa svakako navratite na neki od njih kada budete u prilici. Za sada aktivnosti možete pratiti na našoj Facebook stranici”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X