Objavljena posljednja 4. kompilacija ‘Bistro na rubu šume’

Nakon tri redovna izdanja od po 10 pjesama i jednog mini-izdanja s pet snimaka,nekoliko tisuća dowloada i stotina podijeljenih CD-ova objavljena je i četvrta, posljednja u nizu indie kompilacija ‘Bistro na rubu šume’.

Bistro na rubu šume Vol.4

Ovo posljednje izdanje prošireno je u odnosu na dosadašnja i sadrži dvanaest pjesama bendova i kantautora iz regije.

Na 4. kompilaciju su tako uvrštene pjesme sljedećih glazbenika: Nellcote, Gilbert, Erna, Čudnoređe, ChocoJazz, Sara Renar, On Tour, Rolin Humes, Lovely Quinces, Prkos drumski, Ivana Bastašić i Ivana Picek.

U proteklih 8 mjeseci na Bistrou je time predstavljeno ukupno čak 47 izvođača iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.

“To je puno, ali još uvijek nije sve – dobrih bendova ima mnogo, na sceni se redovno pojavljuju i nova imena, i žao nam je radi svakoga koga na kraju nismo stigli uvrstiti u Bistro, ali negdje moramo stati, a mi smo to odlučili napraviti upravo sada.No, vjerujemo da će i nakon zadnje kompilacije interes za domaću scenu biti tu i da će svi kojima se svidio Bistro, nastaviti pratiti mlade i talentirane glazbenike u regiji”, poručuje DIY društvo u kojem je prva među jednakima Zvonka Objadin iz benda Svemir, a isto i zaključuje: “Mi nastavljamo postojati kao grupa frendova i muzičara i u budućnosti planiramo i dalje održavati zajedničke koncerte, pa svakako navratite na neki od njih kada budete u prilici. Za sada aktivnosti možete pratiti na našoj Facebook stranici”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X