Objavljena satnica trećeg izdanja Europavox festivala Zagreb

Treće izdanje Europavox festivala Zagreb održat će se od 15. do 16. studenog u zagrebačkoj Močvari gdje će se predstaviti osam vrhunskih mladih glazbenih nada iz svih krajeva Europe.

Europavox

Prva večer Europavox festivala Zagreb 2023 u Klubu Močvara svoja vrata otvara u 20h. Francuski MNNQNS u 21h svojim psihodeličnim post-punk nastupom punim energije otvaraju ovogodišnji festival. Nakon MNNQNS, pozornicu će u 21:45h preuzeti austrijski ženski trio DIVES koji privlači sve više pažnje međunarodnih glazbenih krugova, prepoznatljivog surf-garage popa. U 22:30h na pozornicu dolazi energični beogradski Vizelj, eksperimentalnog zvuka punk stava i klupske energije. Večer će zaključiti jedinstveni frenetični post punk odličnih britanaca Shame, svojim premijernim nastupom u Hrvatskoj, s početkom u 23:15h.

Druga će večer Europavox festivala u Klubu Močvara također vrata otvoriti u 20h. Program druge večeri otvorit će indie rock ritmovi osječke četvorke Čuvarkuća u 21h. U 21:45h slijedi Lucy Kruger & The Lost Boys, čiji se pop-noire isprepliće s elementima grungea i folka. Pozornicu će zatim preuzeti Ada Oda, od 22:30h čije energične kratke pjesme prati doza napetosti i upotpunjuje izvedba na talijanskom jeziku. Od 23:15 starta bučni sugar punk i eklektičan nastup norveške četvorke Pom Poko koji će zaključiti finalnu večer Europavox festivala.

Za zagrijavanje i upoznavanje ovih osam izvrsnih novih glazbenih sastava koji će nastupiti na nadolazećem trećem izdanju Europavox festivala Zagreb dostupna je i playlista na europavox.com!

Dvodnevne festivalske ulaznice dostupne su u pretprodaji putem službenog INmusic webshopa. Na ulazu u Klub Močvara, na dane održavanja festivala bit će dostupne dvodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 20 EUR tednevne ulaznice po cijeni od 15 EUR.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X