Overflow kreće u ludi pothvat: tri koncerta u tri grada u jednoj večeri

Prvi puta u povijesti domaće glazbe će se dogoditi scenarij ‘band on the run’. Oveflow će svirati u jednoj večeri u Koprivnici, Varaždinu i Zagrebu.

Overflow (Foto: promo)

Nakon što su se vratili na regionalnu glazbenu scenu trilogijom pjesama/spotova „Words“, „Dim“, „From My Lips“ premijerno puštenih istog dana, u subotu 7. prosinca 2019. će po prvi puta u povijesti domaće glazbene scene postati bendom koji će istu večer odsvirati tri koncerta u tri različita grada.

Pretpremijerno predstavljanje isključivo novog studijskog materijala i još jednog posebnog velikog iznenađenja grupe održat će se na ekskluzivnim koncertima u Koprivnici, Varaždinu i Zagrebu.

Na koncertima će iste večeri bend odsvirati ekskluzivni set isključivo novih pjesama kao nešto što dosad nije viđeno na ovim prostorima.

Zbog već pokazanog velikog interesa za ovaj jedinstveni event broj ulaza će biti ograničen, a sve informacije o točnim mjestima/klubovima događanja pratite na bendovim službenim Facebook i web stranicama.

Koncerti predstavljaju pretpremijeru nadolazeće velike koncertne turneje koja kreće nastupom 15. 02. 2020. na AntiValentinovu #5 u Zagrebu.

Također koncerti i cijeli road trip benda će biti snimani za potrebe dokumentarnog filma naslova „1234“, o nastanku punka na ovim prostorima kroz vizuru ovog drugačijeg i legendarnog benda.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X