‘Pitanje je vremena kada će se Rage Against The Machine ponovno okupiti’ kaže Brad Wilk, bubnjar benda

Brad Wilk, bubnjar Rage Against The Machinea dao je naslutiti ponovno okupljanje benda.

  • 105
    Shares
Rage Against The Machine (Foto: Wikipedia)

RATM se izvorno raspao 2000. godine, uslijedila je reforma 2007. za povremene reunion nastupe koji su trajali do 2011. godine. Posljednji album bio je “Renegades” 2000.

Govoreći u podcastu “Let There Be Talk”, Wilk, također bubnjar u Prophets of Rage i Audioslaveu, rekao je “ništa me ne bi više usrećilo nego ponovno okupiti RATM”, a zatim je nastavio, “pitanje je vremena kada će se to dogoditi”.

“Nas četvero smo u dobrim odnosima, možemo razgovarati jedan s drugim, čak povremeno i izlazimo vani, želimo ostati prijatelji prije svega.”

Upitan zašto bend nije ništa odsvirao od 2011. Wilk je odgovorio: “Uvijek se nešto ispriječi. Uvijek nešto drugo. Uvijek netko nešto mora ili ima neke neodgodive obveze”.

“Za nas je ovaj bend nešto poput teorije o magnetima. Jedan magnet uvijek ispada. Trebate samo uspjeti da sve magnete na nekoliko trenutaka održite na istom mjestu, i to je uvijek bio naš najveći problem. Osjećam se poput političara trenutačno jer, čini mi se, da izbjegavam suštinu pitanja, no ovo je zaista najbolji način da na njega odgovorim.”

Wilk je također napomenuo da “Zack de la Rocha konstantno radi na novoj glazbi”.

  • 105
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X